Фирма ПЛ Контрол ЕООД Ви предоставя информация за продукти и услуги, които тя предлага и Вие се съгласявате да ползвате тази информация честно, прозрачно и с безкористна цел, като ние си запазваме правото да актуализираме тази информация без предизвестие по всяко време. Вие се ангажирате да проверявате за промени в предоставената Ви информация, както и за промени по Условията за ползване на сайта. С използването на информацията за продуктите и услугите предоставени от нас, както и разглеждайки уеб сайта ни, Вие се съгласявате да бъдете обвързани и да спазвате Условията на настоящото споразумение с ПЛ Контрол ЕООД.

 Вие се съгласявате, че продуктите и услугите, които включват всякакъв вид софтуер, документация, текст, снимки, видео и други съдържат материали с авторски права. Те са защитени от закона за авторското право и могат да бъдат използвани само по законосъобразен начин. Вие се съгласявате, че нарушаването от Вас или друго физическо или юридическо лице на тези авторски права или на Условията на настоящото споразумение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

    ПЛ Контрол ЕООД не позволява на Потребителя да публикува следния вид съдържание или връзки към такова съдържание:

  • Съдържание с порнографско съдържание, от сексуален или насилствен характер.
  • Съдържание от незаконен характер, откраднати материали с авторски права.
  • Съдържание с цел да причини вреда или подбуждане към омраза или съдържание което може да се разглежда като клевета.
  • Нежелани съобщения (известно още като нежелана поща или спам).

    ПЛ Контрол ЕООД си запазва правото на промяна на цените на продуктите и услугите, публикувани в този сайт, без предизвестие.

     ПЛ Контрол ЕООД не дава гаранция, че няма да има никакви проблеми при работа с този сайт.    

    ПЛ Контрол ЕООД не носи отговорност за съдържанието публикувано от Потребителя на сайта. Също така не носи отговорност ако трети лица (хакери, посетители, роботи и т.н.) нанесат щети върху акаунта на Потребителя включително и загуба на данни.